Autoblog.nl in de media

Computerblad c’t heeft deze maand een special over bloggen, blog-software en de blogosphere. Autoblog.nl wordt daarin beschreven als de Nederlandse tegenhanger van Jalopnik en Autoblog.com: “Leuk, gevarieerd autonieuws in de vorm van een reeks categorieën van Alfa Romeo en asobakken tot tuning en vrouwen en auto’s en doet dat natuurlijk met veel mooie foto’s”!
Lees hier de eerste pagina, en hier het stukje over autoblog.nl.

Lost Seizoen 2: Dharma

Al eerder had ik het over Lost, dat was Seizoen 1. Inmiddels is deze week de derde aflevering van Lost (Seizoen 2) in Amerika uitgezonden. Thank god voor BitTorrent want de afleveringen zijn daarom hier ook gewoon verkrijgbaar. Ondanks een aantal zaken die duidelijker lijken te worden is er vooraal nog meer onduidelijkheid;) Zoals het hoort!

Via Mijnkopthee.nl nog een leuke trailer van Lost (muziek van Portishead). Anyway, meer over seizoen 2: Wat denk je van de haai met het Dharma logo? de Avar Hanso foundation? en hier de video van de Dharma initiative. Meer info en theorieen op lost-forum.com of kijk eens naar de Lost website van Channel4.