Een jaar + 2 maanden later…

In juni vorig jaar wilde ik hier een stukje posten over mijn halfjarig bestaan als zelfstandig ondermert, maar ben er helaas niet aan toegekomen. Ik besloot om het dan maar een maand later te doen, ook dat lukte niet… Ten tijde van het eenjarig bestaan lukte het weer niet. Inmiddels is het een jaar en twee maanden geleden, tijd om er nu echt even bij stil te staan.

Voorgaande geeft al aan hoe druk het is. De tijd gaat echt te snel… Maar het gaat gelukkig ook goed! Ik heb het eerste halfjaar een aantal zeer leuke opdrachten gedaan en vooral veel inspanningen voor autoblog.nl. Dat laatste heeft zich vertaald in een migratie van Pivot naar WordPress, de eerste echte adverteerders, diverse rij-impressies, video content en wederom stijgende bezoekersaantallen. Mede dankzij de toetreding van Sacha heb ik me afgelopen maanden meer dan fulltime ingezet voor autoblog. Bijna alle overige opdrachten heb ik proberen af te stoten, ik doe geen consultancy meer en ook het RSS-weblog bij b5media heeft inmiddels een nieuwe host.

Maar, naast het zakelijke succes is de thuis-opdracht het meest belangrijk; het opvoeden van de kleine. Junior is inmiddels 1 jaar geworden. Vooral het thuiswerken is daarbij een voordeel. Ik kan mijn eigen tijd indelen en heb de mogelijkheid om elk uur van de dag vader te spelen. Dat houdt vervolgens wel in dat ik ‘s avonds of in het weekend moet werken om nog wat te kunnen doen. Maar ach… ik sta tenminste niet meer drie uur per dag in de file.

Van je hobby je werk maken, wat wil je nog meer?

1 thought on “Een jaar + 2 maanden later…”

  1. Goed om te lezen Vincent! Ik zie leuke dingen voorbij komen op autoblog.nl en je hebt zo te zien de juiste stap genomen om voor jezelf te beginnen.

    Reply

Leave a Comment