Autojunk uploads

Eindelijk, sinds afgelopen weekend is de website www.autojunk.nl live. Sinds oktober vorig jaar zijn we er al mee bezig en het was de planning dat de site rond de jaarwisseling klaar zou zijn. Maar je weet hoe het gaat…

Anyway, via autojunk.nl kun je diverse formaten video (mpg, avi, 3gp, etc) en foto (jpg, png) uploaden. De site speelt hiermee in op de behoefte van de autoblog-lezers om bij te dragen aan de community. We krijgen nu nog erg veel mail met de vraag hoe mensen zelf iets kunnen aanleveren of uploaden. Dat kan nu makkelijk via autojunk.nl. Enigszins bijzonder is dat het bij ons gaat om een specifiek onderwerp: auto’s.

Op basis van tags koppelen we de laatste headlines van autoblog aan relevante content op autojunk, dat is wel erg leuk om te zien. Een andere eigenschap waar ik enthousiast over ben is het feit dat bezoekers een stad+land kunnen aangeven waar de foto of video is genomen. Indien veel mensen dit gaan gebruiken dan willen we die informatie beter proberen in te zetten.

Leave a Comment