Het 100 columnisten idee

Goed idee van Kees Zegers, die tijdens een kruisverhoor met Paul Molenaar + Sidekick een compleet nieuw businessplan weggeeft aan de oude media. Het zou perfect passen bij een merk als De Volkskrant: laat honderd columnisten minimaal 1x per maand een actueel stukje schrijven. Dan heb je ruim 100 actuele artikelen per maand, van allemaal bekende personen. Lijkt mij een gegarandeerd succes, en verplicht voer voor de die-hard reaguurders. (via geenstijl.nl)

3 thoughts on “Het 100 columnisten idee”

 1. Autoblogger! πŸ˜€
  Wat moet jij met deze site? Je kan echt niet stilzitten hé? πŸ˜›
  Interessante content hier, maar waarom?

  Christophe – vla
  Ps: hoe ben ik hier geraakt? Per ongeluk, ik zocht iets op over Autojunk en ik kwam terecht op jouw site. πŸ™‚

  Reply
 2. Hey Christophe, deze site had ik al lang voordat autoblog bestond. Het is een weblog met diverse interesante links/onderwerpen, maar ik heb afgelopen jaren weinig tijd gehad om te posten… Maar dit 100 columnisten idee moest ik even delen πŸ˜‰

  Reply

Leave a Comment